A title

Image Box text

Danmarks største youTuber

Morten Münster

Hovedkanal Morten Gaming TikTok Instagram

Book Morten til reklame, events, tv og meget mere.

Hvem er Morten?

Morten Münster er en af Danmarks absolut største content creators. Han er mest kendt for sin populære YouTube-kanal. Men Morten har også et enormt reach på sin TikTok og Instagram.

På tværs af YouTube, TikTok og Instagram underholder Morten sine følgere med humoristiske sketches, vlogs, gaming- og musikvideoer. Fællesnævneren for alt Mortens forskellige indhold er ganske enkelt god underholdning.

Meget mere end Danmarks største YouTuber

Mange kalder Morten for ‘Danmarks største YouTuber’, fordi han har flest subscribers sammenlignet med andre dansksprogede YouTube-kanaler. Morten har udgivet mere end 800 YouTube-videoer, som har 477.000 visninger i gennemsnit.

Men Morten er ikke kun populær på YouTube. Også på TikTok og Instagram følger hundredtusindvis af danskere med i Mortens liv. Derudover er Morten de seneste år blevet et kendt ansigt på tv, efter han har medvirket i blandt andet flere DR Ultra-serier, TV 2s ‘Se mig!’, Discoverys ‘Jaget vildt – Kendte mennesker på flugt’, Viaplays ‘Fangerne på fortet’ og DRs ‘Alle mod 1’.

Underholdning for alle aldre

Mortens indhold appellerer bredt. Derfor har Morten også haft succes med at udbrede kendskabet til brands og produkter til målgrupper i forskellige aldre. Kontakt os gerne for at få et mere detaljeret indblik i målgruppen.

Morten Gaming

220.000 visninger i gennemsnit
113.000 subscribers

Gaming-kanal på YouTube

Udover sin hovedkanal på YouTube har Morten en ekstra YouTube-kanal, som fokuserer på gaming. På gaming-kanalen prøver Morten nye spil, tester gamingudstyr og laver skøre challenges i populære spil som Minecraft, Roblox og Sims.

Kanalen er blandt de mest populære dansksprogede gaming-kanaler på YouTube, og Morten har god erfaring med at integrere sponsoreret indhold i sine gaming-videoer.

Besøg Morten Gaming

Branded content på Mortens kanaler

Morten elsker at samarbejde med virksomheder og brands om at lave god underholdning. Men Morten er også omhyggelig med at vælge sine kommercielle samarbejder. Han er bevidst om sit store ansvar for børnemålgruppen, og han værner om den tillid, som følgerne og deres forældre har opbygget til ham gennem mange år.

Morten går også højt op i, at reklameindhold på hans profiler altid har samme høje underholdningsværdi som det ikke-kommercielle indhold har. Alt det tilsammen sikrer, at Mortens kommercielle indhold har en stor gennemslagskraft.

Lalandia

Vi har det nye Lalandia for os selv!

1.506.090 visninger

Elgiganten

Tøm en Elgiganten på 1 minut

728.822 visninger

Kids Coolshop

Giver børn gaver for 40.000 kr

831.998 visninger

Kontakt
Mortens manager

Kristian Selch
Manager for Morten Münster

morten@munstermedia.dk 70 60 45 21

Send en mail

    Mød resten af familien

    Naja Münster

    Max Münster

    Mor og far Münster